Ga terug

Rondleidingen

Leuk zo'n online festival... Maar je wilt natuurlijk wel weten hoe onze locaties eruitzien. Hoe zien de praktijklokalen eruit? Waar kan ik relaxed studeren of een broodje kopen? Neem op deze pagina een kijkje backstage. Klik op de locatie die jij interessant vindt en... sit back & relax! Wil je iets meer actie in de tent? Neem dan deel aan onze gloednieuwe interactieve rondleiding.

Ben jij benieuwd naar Zadkine? Bekijk dan voorafgaand aan de Open Dagen alvast de interactieve tour van Zadkine. Download de app hieronder en start de tour!
Interactieve tour door de school

Benthemplein

Studeren midden in het centrum van Rotterdam! Het Benthemplein is een grote locatie, maar ieder college heeft zijn eigen verdieping waardoor het toch kleinschalig aanvoelt.

Je vindt hier opleidingen van Zadkine Beauty & Fashion College, Brood- & Banket College, Business College, Dienstverlening & Facility College, Gezondheid, Welzijn & Sport College, Horeca College en Travel & Leisure Colllege.

Op het plein voor de school is er ruimte voor sport en ontspanning. Zo kan je er basketballen, skaten maar ook gewoon relaxen.Bereikbaarheid

Deze locatie is uitstekend bereikbaar; vlak achter het Hofplein, op loopafstand van Rotterdam CS, metro, bus en tram.

CAMPUS HOOGVLIET

Studeren in een echte campusomgeving! De gebouwen op de Campus Hoogvliet zijn van alle gemakken voorzien om te kunnen leren, wonen, sporten en werken.

Je vindt hier opleidingen van Zadkine Veiligheidsacademie, Gezondheid, Welzijn & Sport College en Beauty & Fashion College.

Bereikbaarheid

De Campus is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, het is ongeveer 2 minuten lopen vanaf metrostation Zalmplaat. Er is een overdekte fietsenstalling aanwezig. In de directe omgeving van de school is ook voldoende openbare parkeerruimte beschikbaar.

Tip: kom je met de auto? Navigeer dan naar de Lengweg.

MARTEN MEESWEG

De Marten Meesweg is een mooie, lichte en moderne locatie in een kantoorwijk, voorzien van een grote, gezellige kantine, een terras en een tuin. Wil je na schooltijd even winkelen? Geen probleem! Op loopafstand liggen winkelcentrum en woonmall Alexandrium. En als sporten juist jouw ding is, in de omgeving vind je ook verschillende sportcentra.

Op deze locatie zitten opleidingen van het Gezondheid, Welzijn & Sport College en het Optiek College.


Bereikbaarheid

De locatie ligt op nog geen minuut lopen van NS- en metrostation Rotterdam Alexander.

SPIJKENISSE

Naar het mbo in Spijkenisse: bij Zadkine kun je terecht op drie locaties! Volg een opleiding van het Zadkine Business Colllege, Startcollege óf Gezondheid, Welzijn & Sport College!


Alledrie de locaties (op de Sportlaan en Eikenlaan) hebben een bushalte vlák voor de deur!

VAKSCHOOL SCHOONHOVEN

Vakschool Schoonhoven is de enige school in Nederland waar je opgeleid wordt voor een baan in de goud-, zilver-, juwelier- en uurwerkbranche. Daarom komen studenten uit het hele land. Veel van hen wonen op kamers. Dit geeft Schoonhoven als (mini) studentenstad een gezellige sfeer. In school zit een hele goede kantine en er zitten twee supermarkten in de buurt.  Bereikbaarheid

Schoonhoven is goed bereikbaar vanaf Rotterdam, Gouda en Utrecht. Vanaf Capelse brug pak je bus 195 en stapt uit in Schoonhoven Noord. Je loopt in twee minuten naar school. Er is een fietsenstalling en je kunt de auto parkeren.

PRINS ALEXANDERLAAN

De Prins Alexanderlaan 55: een mooi, strak pand met brede gangen. Hier kun je een heel aantal opleidingen van het Zadkine Business College volgen. De locatie ligt in Rotterdam Oost, vlakbij winkelcentrum en woonmall Alexandrium.


Bereikbaarheid

Deze locatie ligt recht tegenover bus-, metro- en treinstation Rotterdam-Alexander.

ALUMINIUMSTRAAT

Zadkine Logistiek College: een prachtige locatie met theorielokalen, kantoorruimtes én een Warehouse XL (onze prachtige praktijkruimte van 2.000m2). Een uitstekende plek om de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo ga je op weg naar jouw toekomst in de Logistiek.

Bereikbaarheid

De locatie ligt op circa 10 minuten lopen van bus-, metro- en treinstation Rotterdam-Alexander. Hier bevindt zich ook winkelcentrum Alexandrium, het grootste winkelcentrum van Rotterdam in de wijk Oosterflank.

FRANKENDAAL

Middenin de woonwijk Vreewijk ligt de Zadkine Startcollege locatie Frankendaal. Naast de school ligt een kinderdagverblijf waarmee wij samenwerken: ideaal voor jonge vaders en moeders, want voor kinderen van onze studenten is er altijd plek! In de kantine is met regelmaat eten te koop dat is gemaakt door de studenten horeca & voeding.


Bereikbaarheid

De locatie is perfect bereikbaar met fiets, scooter of openbaar vervoer. Ook met de auto is er voldoende ruimte rondom de school om gratis te parkeren.

DAKOTAWEG

De Zadkine Startcollege locatie Dakotaweg ligt vlakbij winkelcentrum De Terp. Je kunt in de buurt dus gemakkelijk een snelle lunch of boodschap halen. Maar je hoeft hiervoor niet per se het pand uit: we hebben een gezellige kantine waar elke dag lunch gekocht kan worden. Dakotaweg is kleinschalig van opzet en heeft hierdoor een relaxte sfeer.

Bereikbaarheid

Dakotaweg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt op een paar minuten lopen van metrohalte en winkelcentrum De Terp. Ook met de auto is er voldoende ruimte rondom de school om gratis te parkeren.