Ga terug

Vakschool Schoonhoven

Op Vakschool Schoonhoven ontdek je de kracht van jouw ambacht. Mooie dingen maken en momenten creëren die het leven verrijken. Dit vraagt om vakmanschap en creativiteit. Daarom stimuleren we je om je eigen talent te ontwikkelen en om kansen te verzilveren. Ontdek hoe je op jouw manier het ambacht in de praktijk brengt.

Als Goud- of Zilversmid werken aan je eigen creaties. Als Juwelier het speciale gevoel creëren voor anderen. Als Uurwerkmaker heel precies sleutelen aan techniek. Of specialiseer je met één van onze vele cursussen. Je ontdekt het in een inspirerende omgeving waar je jezelf kunt zijn.


Op deze pagina kun je video's van de opleidingen bekijken en het opleidingsmagazine doorbladeren. Wil je nog veel meer informatie over een opleiding, of je direct aanmelden? Ga dan naar www.zadkine.nl > opleidingen.


Daarnaast ben je op vrijdag 28 januari (15-18 uur) en zaterdag 29 januari (10-14 uur) van harte welkom op onze locaties. Schrijf je wel even in voor een tijdslot, dat kan via de website van Zadkine.

Playlist vakschool Schoonhoven

Wil je video's bekijken over onze opleidingen, studenten of activiteiten? Check dan deze playlist op YouTube.

Hee! Wij zijn zadkine,
wie ben jij?

Download het magazine

Wil jij nog meer weten over Vakschool Schoonhoven? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.
Download