Ga terug

Travel & Leisure College

Hey wat leuk dat je een online bezoek brengt aan het Travel & Leisure College!

Droom je ervan om als steward of stewardess naar Zuid Amerika, Japan of Ibiza te vliegen? Of ben je gastvrij en ondernemend en lijkt het je leuk om leiding te geven aan de frontoffice van een hotel of vakantiepark? Stap dan aan boord bij het Travel & Leisure College.


Hier leer je alles wat met reizen en de vrijetijdssector te maken heeft, zoals topografie, frontoffice, sales en leidinggeven (leidinggeven alleen bij niveau 4). Bij de opleiding Luchtvaartdienstverlener, leer je alles over veilig vliegen. Op locatie hebben wij een echte hotellobby en vliegtuig waar je veel praktijkoefeningen gaat doen.


Op deze pagina kun je video's van de opleidingen bekijken en het opleidingsmagazine doorbladeren. Wil je nog veel meer informatie over een opleiding, of je direct aanmelden? Ga dan naar www.zadkine.nl > opleidingen. Of neem contact op met onze intaker Remco Nefs, r.nefs@zadkine.nl.


Wil je de sfeer op school proeven? En een kijkje nemen in ons vliegtuig? Kom dan op vrijdag 28 januari (15-18 uur) en zaterdag 29 januari (10-14 uur) langs op onze locatie op het Benthemplein in Rotterdam. Schrijf je wel even in voor een tijdslot, dat kan via de website van Zadkine.

Playlist Travel & Leisure College

Wil je video's bekijken over onze opleidingen, studenten of activiteiten van de opleidingen van Travel & Leisure? Check dan onze playlist.

Wil je video's bekijken over onze opleidingen, studenten of activiteiten? Check dan deze playlist op YouTube.

Hee! Wij zijn zadkine,
wie ben jij?

Download het magazine

Wil jij nog meer weten over Travel & Leisure College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.
Download