Ga terug

Zadkine Startcollege

Wij zijn Zadkine Startcollege. Bij ons volg je één schooljaar een opleiding op mbo niveau 1. Maar er is meer: bij ons ben je geen nummer, maar een mens! Wij kijken wie jij bent, wat jou bezighoudt en waar jouw interesses liggen. Je krijgt vaste persoonlijke begeleiders die met jou kijken hoe je een betere toekomst maakt.

Omdat wij het belangrijk vinden wie jij bent en wat je wilt, nodigen wij je uit om vrijdag 28 of zaterdag 29 januari naar één van onze drie locaties te komen. Zo leren wij elkaar persoonlijk kennen en proef jij de sfeer. Dat vinden wij belangrijk. Onze docenten en studenten geven je graag een rondleiding. Op vrijdag is dat tussen 15.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur. Als je wilt, dan krijg je gelijk een intakegesprek. Neem je id-kaart dus mee. Je kunt nl. al direct starten!


Onze locaties:

Dakotaweg 71, Capelle aan den IJssel

Frankendaal 70, Rotterdam-Zuid

Sportlaan 13, Spijkenisse


Tot snel!

Opleidingen van Zadkine Startcollege

Wat heb jij aan een eenjarige mbo niveau 1 opleiding bij Zadkine Startcollege? Veel! Bekijk onze opleidingen zoals dienstverlening, horeca, logistiek, techniek en verkoop die allemaal ook specialisaties kennen. Of misschien past de structuur- of jonge moederklas beter bij jou. Om een indruk te geven, is van iedere beroepsopleiding een korte film gemaakt.


Meer weten? Kom vrijdag of zaterdag langs!

Hee! Wij zijn zadkine,
wie ben jij?

Download het magazine

Wil jij nog meer weten over Zadkine Startcollege? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.
Download