Ga terug

Optiek College

Hey, leuk dat je er bent! Onze ogen zijn super belangrijk. Hiermee zien we de wereld om ons heen. Bij het Optiek College duik jij in de wereld van brillen. Je leert hoe ogen werken en hoe je een bril maakt. Heb je er een lekker drankje bij gepakt? Let's go...

Op deze pagina kun je video's van de opleidingen bekijken en het opleidingsmagazine doorbladeren. Wil je nog veel meer informatie over een opleiding, of je direct aanmelden? Ga dan naar www.zadkine.nl > opleidingen.


Daarnaast ben je op vrijdag 28 januari (15-18 uur) en zaterdag 29 januari (10-14 uur) van harte welkom op onze locaties. Schrijf je wel even in voor een tijdslot, dat kan via de website van Zadkine.


Opleidingsvideo Optiek

Video 1: Optiek bij Zadkine: neem een kijkje bij de volgende opleidingen: Verkoopmedewerker optiek, Allroundmedewerker optiek en Opticien.

Video 2: Werkplaats Optiek: hier zie je hoe je brillen maakt, glazen slijpt en monturen repareert

Video 3: Werken in een Optiek winkel: je leert hoe je een bril verkoopt en hoe je een voormeting en oogdrukmeting uitvoert bij de klant

Video 4: Refractie: je ziet hoe je de sterkte van de ogen van een klant kan bepalen

Hee! Wij zijn zadkine,
wie ben jij?

Download het magazine

Wil jij nog meer weten over Optiek College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.
Download