Ga terug

Logistiek College

Goederen verplaatsen met de heftruck, samenwerken met je collega's of zelfs het aansturen van een team; je leert bij ons hoe je dit het beste aan kan pakken.

Samen bekijken we wat jij nodig hebt om je diploma te halen en succesvol aan je carrière te beginnen. Of te vervolgen, want je kunt bij ons ook een deeltijd studie volgen waarbij je werken en leren combineert. 


Nederland blinkt uit in transport en logistiek, dus er is volop werk voor jou!


Op deze pagina kun je video's van de opleidingen bekijken en het opleidingsmagazine doorbladeren. Wil je nog veel meer informatie over een opleiding, of je direct aanmelden? Ga dan naar www.zadkine.nl > opleidingen.


Daarnaast ben je op vrijdag 28 januari (15-18 uur) en zaterdag 29 januari (10-14 uur) van harte welkom op onze locaties. Schrijf je wel even in voor een tijdslot, dat kan via de website van Zadkine.

Locatievideo

Bekijk hier onze locatie! Maak kennis met ons Warehouse XL, waarin je waardevolle certificaten behaalt voor bijvoorbeeld de heftruck en reachtruck. Deze loods van 2.000 m2 heeft alles wat je nodig hebt om te oefenen. Je doet hier ook examens, gewoon bij ons op school.

Hee! Wij zijn zadkine,
wie ben jij?

Download het magazine

Wil jij nog meer weten over Logistiek College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.
Download