Ga terug

Horeca College

De horecabranche staat te trappelen om ondernemende en creatieve mensen met veel kennis, doorzettingsvermogen en enthousiasme!

Bij het Zadkine Horeca College leer jij alles over koken, het runnen van je eigen horecabedrijf en hoe je de beste cocktails maakt. Er zit vast een opleiding voor jou tussen.


Je brengt tijdens je opleiding veel tijd door in onze gezellige restaurants op locatie waar wij onze gasten ontvangen. Benieuwd naar onze restaurants en onze ruime keukens? Dan ben je op vrijdag 28 januari (15-18 uur) en zaterdag 29 januari (10-14 uur) van harte welkom op onze locatie op het Benthemplein in Rotterdam. Schrijf je wel even in voor een tijdslot, dat kan via de website van Zadkine.


Op deze pagina kun je verder video's van de opleidingen bekijken en het opleidingsmagazine doorbladeren. Wil je nog veel meer informatie over een opleiding, of je direct aanmelden? Ga dan naar www.zadkine.nl > opleidingen.


Dus wil je kok worden, je eigen bar openen of een leiding geven in een hotel? Meld je dan voor voor één van onze opleidingen of kom langs tijdens de open dagen.

Playlist Horeca College

Nieuwsgierig naar onze studenten en docenten van het Horeca College? Check dan onze video's.

Hee! Wij zijn zadkine,
wie ben jij?

Download het magazine

Wil jij nog meer weten over Horeca College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.
Download