Ga terug

Gezondheid, Welzijn & Sport College

Wil jij later graag met mensen werken? Houd je van sporten? Of is werken met kinderen jouw droombaan?

Bij het Gezondheid, Welzijn &Sport College zorg jij voor andere mensen. Je helpt hen om zelfstandig en gezond te leven. Er zijn ontzettend veel dankbare beroepen waarin jij iets kunt betekenen voor de maatschappij. Welke richting wil jij op?


Of je nou later verpleegkundige wilt worden, sportcoördinator of pedagogisch medewerker. Jij maakt het verschil. Want met jouw zorgzaamheid, inlevingsvermogen en sociale vaardigheden, tover jij een glimlach op het gezicht van een cliënt. 

Ga jij werken in deze sector, dan is geen dag hetzelfde. Het is echt mensenwerk. Bovendien groeit het aantal banen in de zorg. Steeds meer mensen hebben extra steun nodig. Zowel in de ouderenzorg als in de kinderopvang. 


Bij het Gezondheid, Welzijn en Sport College krijg je veel persoonlijke begeleiding. Ook wordt er veel samengewerkt met ziekenhuizen, welzijnsinstellingen en (sport)verenigingen in de regio. Zo kun je bijvoorbeeld leren en werken in het Erasmus MC 

Heb jij internationale ambities? Bij de opleiding Verpleegkunde kun jij stage lopen in Shanghai in China.Heb je er een lekker drankje bij gepakt? Let's go... 

Op deze pagina kun je video's van de opleidingen bekijken en het opleidingsmagazine doorbladeren. Wil je nog veel meer informatie over een opleiding, of je direct aanmelden? Ga dan naar www.zadkine.nl> opleidingen


Daarnaast ben je op vrijdag 28 januari (15-18 uur) en zaterdag 29 januari (10-14 uur) van harte welkom op onze locaties. Schrijf je wel even in voor een tijdslot, dat kan via de website van Zadkine.


Ben je geïnteresseerd in de werking van het oog en op zoek naar een brede opleiding waar je ook leert verkopen en alles leert over de laatste modetrends? En lijkt het je leuk om te werken in een optiekwinkel, bij een oogkliniek, op een beurs of bij een glasfabrikant? Neem dan een kijkje bij het Optiek College.


Opleidingsvideo's

Video 1: Assisteren in de zorg: Apothekersassistent, Doktersassistent en Tandartsassistent.

Video 2: Sport & bewegen: Coördinator sport bewegen en gezondheid, Coördinator buurt, onderwijs en sport, Sport en bewegingsleider en Medewerker sport en recreatie.

Video 3: Verzorgende beroepen: Helpende zorg en welzijn, Verzorgende ig en Mbo-verpleegkundige.

Video 4: Pedagogiek: Onderwijsassistent en (gespecialiseerd) Pedagogisch medewerker kinderopvang.

Video 5: Maatschappelijke zorg: Maatschappelijke zorg, Maatschappelijke zorg voor ervaringsdeskundige en Sociaal werk.

Bekijk hier alle video's. Klik rechtsboven in het schermpje (1/5) op de video die jij wil bekijken.

Hee! Wij zijn zadkine,
wie ben jij?

Download het magazine

Wil jij nog meer weten over Gezondheid, Welzijn & Sport College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.
Download