Ga terug

Dienstverlening & Facility College

Wat leuk dat de pagina van Dienstverlening & Facility bezoekt. Help jij graag mensen, en ben je een echte regelaar? Dan is een opleiding bij het Zadkine Dienstverlening & Facility College voor jou de beste start.

Op deze pagina kun je video's van de opleidingen bekijken en het opleidingsmagazine doorbladeren. Wil je nog veel meer informatie over een opleiding, of je direct aanmelden? Ga dan naar www.zadkine.nl > opleidingen.


Benieuwd hoe onze schoolgebouw eruit ziet? Wil je graag weten wie straks jouw docenten zijn? Bezoek dan op vrijdag 28 januari (15-18 uur) en zaterdag 29 januari (10-14 uur) onze locatie op het Benthemplein in Rotterdam. Schrijf je wel even in voor een tijdslot, dat kan via de website van Zadkine.


Heb je nog vragen over onze opleidingen? Neem dan contact op met Yasemin Rousian, via Y.Rousian@zadkine.nl.


Playlist Dienstverlening & Facility College

Benieuwd naar onze studenten van het Dienstverlening & Facility College? En wat je na het behalen van je diploma allemaal kan doen? Check dan onze films.

Hee! Wij zijn zadkine,
wie ben jij?

Download het magazine

Wil jij nog meer weten over Dienstverlening & Facility College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.
Download