Ga terug

Business College

Wil je later klanten helpen in een winkel? Je eigen bedrijf starten, evenementen organiseren of werken in het buitenland? Bij het Business College word jij klaargestoomd voor het bedrijfsleven of een vervolgopleiding. Of je nu houdt van cijfers of vreemde talen. Van verkopen of dingen regelen. Jouw loopbaan start hier.

Welke opleiding past bij jou?

Dit college is iets voor jou als jij wilt werken in de zakenwereld. Een leuke wereld met veel verschillende beroepen. Daarom kun je kiezen uit veel verschillende opleidingen. Om je daarbij te helpen, staan onze docenten en studenten vandaag klaar om je alles te vertellen over de opleidingen bij het Business College.


Op deze pagina kun je video's van de opleidingen bekijken en het opleidingsmagazine doorbladeren. Wil je nog veel meer informatie over een opleiding, of je direct aanmelden? Ga dan naar www.zadkine.nl > opleidingen.


Daarnaast ben je op vrijdag 28 januari (15-18 uur) en zaterdag 29 januari (10-14 uur) van harte welkom op onze locaties. Schrijf je wel even in voor een tijdslot, dat kan via de website van Zadkine.

Playlist Business College

Wil je video's bekijken over onze opleidingen, studenten of activiteiten? Check dan deze playlist op YouTube.

Hee! Wij zijn zadkine,
wie ben jij?

Download het magazine

Wil jij nog meer weten over Business College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.
Download