Ga terug

Brood & Banket College

Hey wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij het Brood & Banket College. De enige brood en banketopleiding in Rotterdam. We hebben verschillende opleidingen op verschillende niveaus. Er zit vast wel wat voor jou bij.

Je leert alles over de laatste baktechnieken, ingrediënten en grondstoffen. Heb je al een bakkersdiploma en wil je een echte specialist worden? Volg dan de opleiding Boulanger en wordt specialist op het gebied van brood. Of kies voor de opleiding patissier en leer alles over chocola en ijs. Wil je leren en werken tegelijk? Bekijk dan onze bbl-opleidingen? Je werkt dan vier dagen in de week bij een bedrijf en je komt één dag in de week naar school.


Op deze pagina kun je video's van de opleidingen bekijken en het opleidingsmagazine doorbladeren. Wil je nog veel meer informatie over een opleiding, of je direct aanmelden? Ga dan naar www.zadkine.nl > opleidingen.


Op school hebben wij moderne en grote praktijkruimtes waar jij veel mag gaan bakken en waar je alles leert over de laatste technieken. Ook hebben wij een winkeltje waar wij onze eigen gemaakte producten verkopen.

Benieuwd hoe dit er allemaal uit ziet en wie onze docenten zijn? Je bent op vrijdag 28 januari (15-18 uur) en zaterdag 29 januari (10-14 uur) van harte welkom op onze locatie op het Benthemplein tijdens onze open dagen. Schrijf je wel even in voor een tijdslot, dat kan via de website van Zadkine.

Playlist Brood & Banket College

Benieuwd hoe onze lessen eruit zien? Onze studenten vertellen je er alles over.

Hee! Wij zijn zadkine,
wie ben jij?

Download het magazine

Wil jij nog meer weten over Brood & Banket College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.
Download