Ga terug

Beauty & Fashion College

Jij laat mensen stralen! Met mooie kleding, een goed verzorgde huid of een hip kapsel.

Op het Beauty & Fashion college duik jij in de wereld van Haarverzorging, Schoonheidsverzorging en Mode. Je leert kleding ontwerpen of alles op Mode gebied regelen. Je leert van al het haar iets moois maken. Of mensen hun gezicht en lichaam te verzorgen.


Op deze pagina kun je video's van de opleidingen bekijken en het opleidingsmagazine doorbladeren. Wil je nog veel meer informatie over een opleiding, of je direct aanmelden? Ga dan naar www.zadkine.nl > opleidingen.


Daarnaast ben je op vrijdag 28 januari (15-18 uur) en zaterdag 29 januari (10-14 uur) van harte welkom op onze locaties. Schrijf je wel even in voor een tijdslot, dat kan via de website van Zadkine.

Playlist Beauty & Fashioncollege

Meer weten over toffe projecten van Beauty & Fashion opleidingen, zoals de jaarlijkse modeshow van onze studenten van de mode-opleidingen of The Zadkine Eurovision Boogiehoody? Of wil je promotiefilmpjes bekijken van vorige open dagen, bijvoorbeeld over de kappersopleidingen? Bekijk dan de playlist!

Hee! Wij zijn zadkine,
wie ben jij?

Download het magazine

Wil jij nog meer weten over Beauty & Fashion College? Check dan de brochure, hier lees je verhalen van studenten en vertellen we je alles over het college en de opleidingen die erbij horen.
Download